torsdag 19. august 2010

Jippi, jeg skal på kurs

Nå teller jeg bare timer til det store kurset med George Siciliano som jeg skal på den 21-22. august. George Siciliano er en anerkjent amerikansk quilter. Tenk at Syskrinet i Molde har vært så heldige å få han hit til Molde. På denne turen sin i Skandinavia skal han ha et kurs i Sverige og to i Norge. Var litt betenkt da kurset går på engelsk, men pytt sann. Det er bare en gang i livet vi får oppleve det og jeg er en av de heldige.

George bruker bare ensfargede stoff, men arbeidet hans er slettes ikke ensfarget. Han syr i varianter av logcabin prinsippet. Alt er papirsøm. Har du lyst til å se mer av arbeidene han kan du kikke innom hjemmesiden hans http://www.georgesiciliano.com/

I morgen kveld skal han ha ”show and tell” og det er åpent for alle. Selve kurset begynner på lørdag.

Jeg gleder meg til kurset.

4 kommentarer:

 1. Så kjekt... Du får vel masse inspirasjon i helga du da. Gleder meg til å se resultatet....
  Ha ei trivelig kurshelg.
  Elisabeth

  SvarSlett
 2. Så kjekt! Da møtes vi på kurset, for jeg skal også på kurs og gleder meg! Har tenkt å ta turen i morgen kveld også for å få litt inspirasjon. Vi snakkes!
  Trine

  SvarSlett
 3. Gled dokke, veldig kjekt kurs!Han var i Nordfjord i helga, vi var 30 damer på kurs med Siciliano. Går bra sjølv om engelsken ikkje er topp, han er flink å vise. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Så spennende med kurs! Alltid inspirerende å lære noe nytt.
  Så artig at vi har samme symaskin. Jeg er jo helt fersk bruker av Janome og det er STOR forskjell på min gamle Bernina. Jeg lærer noe nytt hver dag :-)

  SvarSlett